Co sa stalo vnově v tem městě Budíně?

Vážení přátelé a fanoušci,

je to už hodně dlouhá doba, co jste od nás nic nového nečetli, ale věřte, že rozhodně nezahálíme. Stále hrajeme, nacvičili jsme a stále nacvičujeme nové písničky, v našem vánočním programu přibyly i koledy. Jako všechny kolem, tak i nás hodně zasáhla covidová přestávka, ale snažíme se všechno pilně dohnat. 

Během tohoto období se změnilo i složení kapely a některé posty tak výrazně omladily. Samozřejmě základ zůstal stejný  – tři zakládající členové, a srdce celého Koňaboje, naše zpěvačka Jiřinka, housle a mandolína Milan a sólová kytara David. Delší dobu už s námi hraje na doprovodnou kytaru Martin. Přes zimu nastala obměna v rytmické sekci. Nově přišel Pavel na místo bubeníka a nahradil tak Jardu, který už neměl na koncertování čas, a na basovou kytaru přišel místo Mildy Maty. Tímto také patří poděkování za dlouholeté působení v kapele odcházejícím členům. Už třetím rokem máme velkou posilu – cimbalistu a hráče na klávesy Lukáše.  Do našeho týmu jsme přibrali i asistentku Jiřinku, která se o nás začíná starat. Prostě jsme taková kapela "u dvou Jiřinek a šesti statečných chlapců".

Už příští týden nám pomyslně zasvítí zelená, protože náš první koncert je shodou okolností na Zelený čtvrtek 6.4. v 17.00 ve Vyškově na Masarykově náměstí. Velikonoce si ještě užijeme a doufáme, naši milí fanoušci, že i vy s námi v neděli 9.4. od 15.30 ve Znojmě na Horním náměstí. Kalendář se nám navíc úspěšně plní dalšími koncerty po různých místech naší republiky, o kterých vás budeme včas informovat.

Zbývá jen popřát všem krásné jaro a upřímně se budeme těšit na setkání na našich koncertech.

Sdílet

Přidat komentář

Filtered HTML

  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Povolené HTML značky: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
Image CAPTCHA
Vložte znaky, které jsou zobrazeny na obrázku.